Boarder-X Riders Shop Gyöngyös

Aktuális koncertek

További FM oldalak

F(M)aceBook

FeltételesTUBE

Utolsó kommentek

Fesztivállapot

2011.08.01. 23:41 offday

Tarjánfesztről jót vagy semmit.

Nem posztunk minősíteni a rendezvényt, beszéljenek helyettünk most a képek!

 

Nna... de az élet és a nyár pörög tovább, az FM háza táján ismét megrendezésre kerül a Visontai Rockest. A művelődési ház mögött található szabadtéri színpad ad helyet a bulinak, ám rossz idő esetén sem kell citromsárga esőkabátba bújni vagy otthon maradni, mivel akkor bemenekülünk hangoskodni a művházba.
A rendezvény teljesen ingyenes, így a belépő árát rá lehet szánni mindenféle erjesztett szőlőlevek fogyasztására, csak úgy hangulatfokozás kedvéért...

A muzsikát négy zenekar tolja egész este: a Fekete Mamba, a Faktor, a Purga, és mi - az FM. Sokrétű stílus, eszméletlen buli, igényes zene, ez az amit ajánlani tudunk.

Akinek nem elég a megannyi koncert, annak nyereményjátékokkal is készülünk.
Aki a helyszínen regisztrál több ajándékkal is távozhat, de aki nem bízza a véletlenre, az részt vehet a Boarder-x Riders Shop és a Rockest fészbukos játékán. Nincs más dolgod, mint lájkolni, valamint az ott leírt utasításokat követni. Aki ezt megteszi, a helyszínen garantáltan vendégünk egy Monster energiaitalra! Csekkoljátok a fészbukos oldalt a nyereményekért, valamint a weboldalt a friss hírekkel!

komment

Címkék: koncert borház faktor visonta rockest fekete mamba tarjánfeszt 2011.nyara purga

süti beállítások módosítása