Boarder-X Riders Shop Gyöngyös

Aktuális koncertek

További FM oldalak

F(M)aceBook

FeltételesTUBE

Utolsó kommentek

Májusi eső...

2011.05.09. 10:51 offday

...aranyat ér - tartja a népi bölcsesség. Na de mi a helyzet az áprilisi csapadékkal?
Habár éppen megkímélt bennünket az időjárás, a késő délutáni esőzés nem hozott sok jót a szabadtéri programokra.

A Huligánok bulija után léphettünk színpadra ezen az estén. Sajnos az emberek nagy része elpárolgott az átszerelés alatt, vagy épp eleve a rossz idő miatt(?) maradt távol a visontai sportpályától.

Annak aki ott volt ezúton is szeretnénk megköszönni kitartását, hogy a "nem vagyok cukorból"-elvet követve végignyomta velünk az egész koncertet! :)
Továbbá innen csókoltatjuk a kocsmabüfé-sátor-vendéglátóegység üzemeltetőjét, aki egész egyszerűen a Hooligans után lehúzta a rolót, így a közönségünk maximum a patakból tudott volna inni. Talán a nap folyamán nem kapott programfüzetet, így elkerülte a figyelmét az utolsó fellépő...

Pozitív meglepetést viszont a Radír okozott. A tavalyi cucc sokat fejlődött, jól szólt a színpad kifelé-befelé egyaránt, valamint a zord időjárás és a késői órák ellenére a csapat is nagyon készséges volt.

Közel háromnegyed órás blokkunkban főként a saját dalok kaptak szerepet, kiemelten az új "Gagarin"-nóta amit nyilvános bulin most játszottunk először. Jó érzés volt ismét hazai pályán zúzni, és a szabadtéri fellépés is adott egy pluszt a bandának. Egy jó színpadon, nagy hangerő és a fények mellett mindig öröm zenélni - akár a szeszélyes tavaszban is.

Végül következzen néhány fotó, egy videó, majd alább a következő bulink ajánlóját találjátok!

Üdv, FM

Akit elijesztett legutóbb az eső az pótolhatja a kimaradt rockadagot egy garantáltan csapadékmentes bulin szombaton a Tisztiben!
Száraz padló, folyékony kenyér és 3 zenekar gondoskodik a mulatságról Gyöngyösön május 14.-én este nyolcas kezdettel. Gyertek, mi ott leszünk!


Aki megjelenik a bulin, és igényt tart rá az kap egy sorszámozott jegyet, amivel kedvezményesen jöhet majd be a Július 16.-án megrendezendő Tarjánfesztre.

Apró betűs részek :)
A sorszámozott jegyet mindenki őrizze meg, mert a Július 16.-án rendezendő Tarjánfeszten csak úgy tud majd a kedvezménnyel élni. Az összes szétosztott jegyszámozás rögzítve lesz, és csak azok a sorszámok használhatók fel. A jegyek csak aláírtan érvényesek!

Jó szórakozást mindenkinek!

komment

Címkék: video koncert hooligans tócsa visonta 2011.tavasz

süti beállítások módosítása