Boarder-X Riders Shop Gyöngyös

Aktuális koncertek

További FM oldalak

F(M)aceBook

FeltételesTUBE

Utolsó kommentek

Izomlazító

2011.05.17. 09:38 offday

A hétvégén részt vettünk a Tarjánfeszt bemelegítő bulin.
...hogy minek a bemelegítés? Szervezeted felkészítése a várható fizikai erőfeszítésre.

"A bemelegítés során felpörög a szívműködés, a vérkeringés és a légzés, így emelkedik az izmok hőmérséklete, kitágulnak a hajszálerek, megindul az izzadás. Ha elhagyod a bemelegítést, a szervezetedet "hidegindításra" kényszeríted, mely több energiát igényel, és ezt meg is fogod érezni pár percnyi futás csápolás után, egy hirtelen jövő fáradtságérzés formájában; sőt, a sérülésveszélyt is fokozod a hideg, merev izmok hirtelen terhelésével. Szóval melegíts be!" (forrás)

Második alkalommal léphettünk a Hangraforgó színpad deszkáira ugyanis már tavaly bemutatkozunk e remek helyen. Nagy örömünkre szolgál, hogy létezik egy ilyen klub ahol a helyi amatőr zenekarok is lehetőséget kaphatnak egy-egy koncertre a város szívében.

Három zenekar lépett fel ezen az estén, sorban a Tarjánfeszt házigazda Dízel, aztán mi - ugye - a Feltételes Mód, végül a feldolgozásokat játszó jól összeszokott Fekete Mamba.

A nyolc órási kezdés kicsit csúszott ugyan, de megérte várni, mert szép sorban szállingóztak az érdeklődők a helyszínre. A Dízel - új formációban - friss énekesükkel mutatkozott be elsőként, a nagyrészt feldolgozások mellett hallhattunk tőlük saját nótákat is. Ezután következtünk mi, egy rövidebb setlist alapján a "Ne Röhögtess" demóról átgyúrt SSS2.0-val indítottuk a bulit.

Ismét inkább a saját dalokra fektettük a hangsúlyt, csak két Auróra szólalt meg - egyik a durva átirat - lemezünkön szintén szereplő "Nem Hagyom Magam".

Gyors összekötőkkel hamar végigszaladtunk a tervezett dalokon; nem is akartuk húzni az időt, hiszen a fő fellépő - és az igazi buli - még utánunk következett.

Köszönet a szervezőknek a lehetőségért, a kollégáknak, hogy biztosították  a hangszer-alapokat, és nem utolsó sorban a közönségnek akik ismét bizonyítottak: van érdeklődés a helyi bandák iránt!

Aki pedig szívesen részt venne egy igazi mátraaljai kocsmabulin, ahol a remek helyi borok mellett a hazai pályán bemutatkozó friss bandát - a Rögeszmét is megismerheti, továbbá kíváncsi az FM teljes repertoárjára, az látogasson el ezen a héten szombaton Domoszlóra, ahol a zenekarok és a Cross Bár csapata várja sok szeretettel!

 

A buli ingyenes(!), a sör hideg, a lányok szépek, a borok ütnek!

Gyertek, mert ezúttal is TourFeeling lesz, VadLaci barátunk jóvoltából ismét a BrutalDucato-val utazunk, vagyis fejenpörgés-talajfogás és miegymás! :)

komment

Címkék: koncert dízel gyöngyös tisztiklub 2011.tavasz fekete mamba

süti beállítások módosítása