Boarder-X Riders Shop Gyöngyös

Aktuális koncertek

További FM oldalak

F(M)aceBook

FeltételesTUBE

Utolsó kommentek

The End

2011.09.12. 22:06 vigyori_

Nagy valószínűséggel utolsó bejegyzésünket olvashatjátok itt az FMBlogon.
Már lehet, hogy hallottad is a hírt...az ilyesmi mindig gyorsabban terjed, mint egy-egy fellépés híre. ...bár nem valószínű, mert még mindig felmerül a kérdés a találkozások alkalmával, hogy"Mi van a zenekarral?" illetve, hogy "Mikor lesz koncert?".

A dolgok miértjéről nem igazán szeretnék bővebben írni. Volt nem egy remek koncertünk, de akadtak kevésbé jól sikerült fellépések is.
Szám szerint -ha jól számolom- 22 koncertet adtunk, itt-ott, ilyen és olyan formában.
Részt vettünk 2 tehetségkutató versenyen, több élő zenés házibulit is csaptunk, valamint Magyarországon mi voltunk az elsők, akik online próbát csaptak.
A tanács, amit talán adhatunk minden arcnak, aki zenélésre adja a fejét, vagy zenekarosdit játszik az a sok-sok próba, és hogy óvakodjatok a koncertszervezőktől! Ne vállaljatok be minden szart csak azért, hogy minél több helyre eljussatok.
Merjétek elkérni a benzinpénzt, vagy akár többet is! Csapjatok az asztalra, hisz nem kevés munka áll egy-egy zenekar produkciója mögött, amit a pénzéhes faszkalapok fel sem tudnak fogni és bele sem gondolnak.
Nekik csak az a lényeg, hogy minél kevesebb pénzért minél többet és faszábban játsszatok. Ebben az országban, sajnos még amatőr szinten is nagyon figyelni kell erre.
A közhelyeket félretéve...

Nem tudom, hogy mit szokás ilyenkor még írni, így akárcsak lemezboltos Árpi én is ajánlanék valami hasonlót (aki érti érti):
-
Purga
-
Hatásszünet
-
Fly-Tox
-
Faktor
-
Evil Devils

Néhány zenekar, akikkel koncerteztünk az elmúlt közel két és fél évben.
Köszönjük a figyelmet!
Mi voltunk a Feltételes Mód!

 

komment

Címkék: koncert bio mindennapok köszönet zenekar 2011

süti beállítások módosítása