Boarder-X Riders Shop Gyöngyös

Aktuális koncertek

További FM oldalak

F(M)aceBook

FeltételesTUBE

Utolsó kommentek

Rozsdamaró

2011.04.21. 10:35 offday

Hazai pályán kis bemelegítő bulival kezdtük a tavaszt, a Visontai Borház pincéjébe kaptunk meghívást egy barátunktól. A történet apropója a kedvese születésnapja volt - bár ódzkodunk a partyzenekarosditól - jó kapcsolatunkra (és a rajtunk lévő rozsdára) való tekintettel örömmel elvállaltuk a zajkeltő posztot.

Meglepetés buli volt természetesen, az ünnepelt mit sem sejtve érkezett a helyszínre ahol a barátokból és ismerősökből álló tömeg várta. Volt nagy csodálkozás, torta, hepibörzdéj tújú és a többi... A legjobban akkor volt meglepve amikor férje a koncert közepén egyszer csak beállt a zenekarba és dalra fakadt. Jó kis blokk sikerült az egyébként már előzőleg begyakorolt számból, hatalmas taps és ováció kíséretében néhány percig újra négytagú volt az FM.

Ezután folytatódott a zúzás, sikerült jól megmozgatni az embereket. Remekül szólt a cucc, és a helyiség is nagyon tetszett mindenkinek. A zenekar nevében ezúton is köszönöm a két Gergőnek - Szalai és Valiskó - a technikai segítséget!

Azt hiszem az egész banda nevében bátran mondhatom: nagyon jó volt újra játszani, hiszen az elmúlt hónapokban a stúdiómunka kissé kimerített minket. Igen jól esett a dobok/húrok közé csapni végre a tojástartón kívül is.

  

A koncert végén sikerült elmásznunk a fix daloktól, némi próbatermi feelingben részesült a közönség. Nagyon élvezték a laza nótákat, egyik dalból a másikba csúszást, nekünk pedig öröm volt látni, hogy ennyire veszik a lapot, élvezik a műsort és ezerrel buliznak. Kösz srácok, jók voltatok!

Tartozunk még egy köszönettel a gyöngyösi Board'r-X csapatnak akik első alkalommal támogattak minket. Reméljük a jövőben rászolgálunk a bizalmukra és sikerül hosszú távú eredményes kapcsolatot kialakítanunk!

Hamarosan megjelennek a 2011-es tavaszi/nyári koncertdátumok, de addig csak egyet jegyezzetek meg: április 30. szombat 22:00 Visonta sportpálya!

Szabadtér, nagyszínpad, előttünk a Hooligans, mi meg utánuk! ;)

komment

Címkék: szülinap koncert borház visonta boardr x 2011.tavasz

süti beállítások módosítása