Boarder-X Riders Shop Gyöngyös

Aktuális koncertek

További FM oldalak

F(M)aceBook

FeltételesTUBE

Utolsó kommentek

Cross és matiné

2011.06.04. 15:54 vigyori_

Mivel az utóbbi blogbejegyzéseket offdayTom írta, így most bevállaltam, hogy írok már én is ezt-azt,mert rég volt már erre példa.
A legutóbbi 2 koncertünk eseményeit itt és most egy bejegyzésbe sűrítve fogom elmesélni.
Kezdem az elején, mint mindig.

Május 21, Domoszló. Újra Hand Laci vezetésével utaztunk a Ducato-ban. Bár most nem volt full-on az utastér, a cucc annál több volt. A biztonság kedvéért egy utánfutót is csatoltunk a jármű mögé, így lett teljes a szerelvény.
Milcsi Bácsinál nagyszerű fogadtatásban volt részünk. Belőttük a cuccot, s mivel ezúttal senkinek nem kellett volánt ragadnia így pattantak a sörök és a vadászok is keveredtek a poharakban és a szervezetben egyaránt.

Ha mondhatjuk azt, előzenekarunk a Rögeszme zenekar volt. 1-2 saját nóta, annál több feldolgozás, a már régebben működő domoszlói bandáktól. Nemsokkal később következtünk mi. Strobi és füst be, ismét Gergő volt ezek felelőse.



Biztos a hőmérsékletnek is köszönhető volt, hogy többen inkább kintről hallgatták a koncerteket, de a domoszlói KEMÉNYMAG azért jelen volt és figyelemmel kísérte a műsorunkat.



Hellyel közzel egyébként eltoltuk az összes dalt, többek közt a Mollys Lips-et is a Nirvanától, ami friss darabnak mondható.



Zárásként pedig ledaráltuk a Breed-Nirvana Jam-et is, ami amolyan záróakkordnak ideális. Csak úgy, mint a cigaretta KV mellé.



Cucc össze, Dukeszbe be, 1-2 ital, aztán tűzés haza Visontára, kis italozás a 20-asban, majd irány Gyöngyös és pihi.



Egy hét elteltével ismét egy visontai dátum várt ránk. Ami több szempontból is érdekes. Csabival [ex-gitár] előzetesen már leegyeztettem, hogy 28-án hazaérkezik majd. Kitaláltuk, hogy történjék hát titokban az egész művelet és majd egyszer csak betoppan a koncertre. Így is lett.
A másik érdekesség, hogy ez egy amolyan "matiné" koncert, valamint most először játszottunk együtt a Reality zenekarral, mely szintén egy visontai székhelyű formáció. A koncertek a gyereknapi rendezvény keretein belül kerültek megrendezésre, és kb. fél 5 kor vette kezdetét.





Bár az elején még úgy tűnt, hogy csak egy ilyen "ülős" koncert lesz, a végére a dolog kicsit megváltozott. Az utolsó 2 dalt, amik mellesleg a húzónótái a zenekarnak (msn, neröhögtess!) mindenki végigbulizta.





Remek buli kerekedett, ezúton is köszi mindenkinek, aki megnézett minket és bulizott egyet velünk.



Viszont így, hogy Csabi hazaérkezett, természetesen nem maradhatott el egy rögtönzött party sem, melynek színhelyéül a 20-as szolgált. Sör, bor, pizza, nameg a cigánymeggy, ha jól emlékszem, de annyira nem emlékszem....összefoglalva húzós hónapon vagyunk túl, majdnem minden hétvégén volt koncertünk, szóval most egy kicsit pihizünk koncertek tekintetében, de készülünk új dallal, dalokkal, valamint ugye hát a már sokat említett hanganyaggal...Találkozzunk a Tarjánfeszten!
RNR!
További fotók fészen!

komment

Címkék: koncert mindennapok köszönet felvétel zenekar gyöngyös demó visonta afterparty domoszló turnéfeeling 2011.tavasz

süti beállítások módosítása