Boarder-X Riders Shop Gyöngyös

Aktuális koncertek

További FM oldalak

F(M)aceBook

FeltételesTUBE

Utolsó kommentek

KibaszoTTTÓCCSA!

2010.09.10. 00:24 vigyori_

Az egész dolog ott kezdett motoszkálni az agyunkban, hogy fel kellene lépni aug. 20-án Visontán. Ha már május 1-én olyan jól sikerült a koncert...A program már elég szűkös és fix volt nyár elején is, így maradt az önálló buli alternatívája, amit Nagy Zsuzsa ajánlott fel nekünk.
Technika, hely, szabad hétvége van. Ránk van bízva a dolog, hogy mikor és hogy.
Nyilván akkor ha cucc és a hely is adott nem egyedül kellene színpadra állni aznap este.
Így körbekérdeztük a haverbandákat és az időpont jónak bizonyult.
I. visontai rockest. Szabadtér, nyár este. Így már lesz valami arca is a dolognak. Plakát, microsite, szórólap, minden játszott. Kellett is. Ha már csinálunk valamit akkor nem kell kispályázni. Tolni kell 5000-el az arcba minden egyes felületet. 3...2...1...ott is vagyunk, hogy augusztus 6-a van és péntek.

 



Tomi, Gabi és Gergő elkezdtek kicuccolni már délután a színpadra. Esik az eső! Marhajó!
Akkor ebből csak művház lesz.
Jó vagy sem, -sokak szerint jobb- végül a szabadtéri megmozdulásból beltéri lett. Sajnos így a nagy hangtechnikát nem lehetett bevetni, de talán az nem is baj. Alapokról is elszólogatnak a zenekarok egy ekkora méretű helyen.
Én személyszerint fél 7 előtt értem ki Visontára. Akkor már csak egy beállást kellett megejtenünk a színpadon. Aztán a zenekarok is megérkeztek.
Alex volt a kommentátor, a zenekarok pedig sorrendben Hatásszünet, Fly-tox, Evil Devils. Tartottam tőle, hogy estefelé még kevesen lesznek, de nem így lett.

Jópár ember összegyűlt az eseményre. S ha jobban belegondolunk, akkor ez is lett volna a cél. Kicsit megmozgatni, feléleszteni, gatyábarázni a visontai ROKKÉLET-et. Azthiszem a 4 zenekarnak szoros egymásutánban ez sikerült is. Az este folyamán megkeresést is kaptunk cikk/riport ürügyén, aminek örülünk is, és álltunk elébe. :)

Személy szerint egész este meg sem álltam. Axi délután mondta is, hogy ne legyek olyan ideges, mint szoktam...nem voltam ideges. Nem is szoktam ideges lenni. Ilyenkor az adrenalin hajt, pörgök, agyalok és figyelek, hogy minden OKÉSAN menjen. Ha ülnöm kellett volna egész este tuti, hogy többet idegeskedtem volna.

Lényeg a lényeg, nem tudom hány óra felé álhattunk színpadra, de az 1 órás műsor kb. meg is volt. 12 dal. Egy új feldolgozás, az 'Igazi rocksztár az első próbán meghal' a Supernemtől, valamint hát ugye az SSS 2.0, és a Habostorta, amit a visontai nagyérdemű még nem hallhatott. Jaa...és az Időszűkítőt is sikerült eltolnunk, immár teljesen. (Mert az május elején különböző okokból nem jött össze)
A közönség aktív volt és volt is rendesen.( 5-től a 60 évesig mindenki) Tánc, pogó, ugrálás. Húrszakadás sem volt és a technika semmilyen formában nem szólt közbe.
A sörömet sikerült kiöntenem, elég rendesen a buli közepén, de ez már akkor a legkevésbé sem izgatott. Volt egy TÓCCSA a színpadon. Kész. Oszt? "KIBASZOTT TÓCCSA!" ... Nyugati tócsa ... keleti tócsa...


Életünk eddigi legjobb koncertjét tudhatjuk magunk mögött, s ez főként az ott megjelenteknek köszönhető. Külön köszönetet érdemel Kovácsné Nagy Zsuzsa, -aki az egész rendezvény lebonyolításában, létrejöttében és reklámozásában segített- és Szerencsés János, aki a hangot és a fényt kezelte.
Valamint nem feledkezünk meg a pajtikákról sem. Alex, Gergő, Joci. Pakolás, szórás, miegymás. Ügyesek voltatok. Ha lesz következő ilyen...ÉS MÁR MIÉRT NE LENNE??...mindenképp számítunk rátok!



Nem mehetünk el a becsületkassza mellett szó nélkül. (Csibe készítette és kezelte az este folyamán.) Amit erről tudni kell, hogy fel nem használt szórólapok borították és az egész cucc egy dobókockát ábrázolt. Nem kis összeg (köszi megintcsak NEKTEK!) és egy mp3 lejátszó (Köszi KisGabi!!!) gyűlt össze benne. A magyar forint a zenekarok között kerül/került  szétosztásra.


Nálunk ez a Bor-Rock Tehetségkutató nevezési díjára lett fordítva, ahol harmadikok lettünk a 12-ből, de ez már egy másik story...

komment

Címkék: koncert zenekar tócsa visonta rockest

süti beállítások módosítása