Boarder-X Riders Shop Gyöngyös

Aktuális koncertek

További FM oldalak

F(M)aceBook

FeltételesTUBE

Utolsó kommentek

Az utolsó próba

2010.03.26. 00:35 vigyori_

Az utóbbi 2 címtől frászt lehet kapni, de a második már egy kicsit szándékos is volt részemről.

Hogy mi is történt az utolsó próbán, amin Csabi is jelen volt? Elég sok minden. Főleg beszélgettünk és gondolkodtunk.
Meg főleg ott volt egy kesernyés száj íz is, hogy 3an maradunk és picit most visszaránt minket a gumikötél, mint a prérifarkast.
Csak annyi a különbség, hogy mi nem akarjuk elkapni a Gyalogkakukkot. Mi zenélni fogunk tovább, ez már biztos és erre mérget vehet mindenki. Még a nagy öreg is odafent, mert hiába dönti elénk a fákat az útra, lesz a csomagtartóban balta.
Mi maradunk a pozitív gondolkodásnál. Másrészről mindenki azt mondja, hogy nem lesz gáz..."nézd meg...ott van, Green Day, Blink', 'csapda...mind 3an vannak." Igaz-igaz, de ami most kicsit talán kellemetlenebb annál, hogy nem 2 gitár fog szólni az az, hogy nem csak zenekartag, zenésztárs lép ki a bandából, hanem barát is. S szerintem mondhatom ezt mindenféle gondolkodás nélkül mind3unk nevében.

Annyi történt még egyébként, hogy Tomival belőttük a Jackhammer pedált a warp7-eshez, vmint a Cort-hoz. El lehet vele bíbelődni, az biztos.
A végén már kicsit olyan volt, mint amikor parfümöt vásárolsz a boltban, megtelik az illattal az orrod. Jelen esetben a füled a gitár hangjával és a végén már nagyon nehezen tudod eldönteni, hogy jó-e, amit hallasz vagy rossz.

Fura volt 3an tolni a dalokat, bár a gitáros kolléga még ott tartózkodott, de ő már hangszert nem fogott a kézbe, csak külső szemlélőként figyelte az eseményeket. A kérdésre pedig, hogy maradunk-e trió, vagy ismét fantasztikus 4essé avanzsálunk még számunkra is kérdőjelként lebeg a fejünk felett.
Ez most csak azért, hogy képregényes legyen a figura, meg idéztem mindezt egy dalból is.

Mindent összevetve nem unatkoztunk múlt szombaton. Megfontoltan bár, de egy lépést azért előre mentünk...majd lesz még édesebb is a szájíz.
Addig is rock'n'roll van!

komment

Címkék: próba mindennapok zenekar

süti beállítások módosítása