Boarder-X Riders Shop Gyöngyös

Aktuális koncertek

További FM oldalak

F(M)aceBook

FeltételesTUBE

Utolsó kommentek

ZÉPÉ avagy a majdnemteltház és a boruló mikrofonállvány

2010.03.21. 17:32 vigyori_

Nem indult a nap túl pozitívan, mert egy kocsival minuszban voltunk, ugyan is a zöld orosz gépezet megadta magát, Tomi nagy örömére, természetesen. Az este hál'istennek annyival jobban sült el.

A déli indulás helyett 3után értkeztünk a béke2-höz. Beszórtuk a cuccokat, viszonylag gyorsan. Felragasztottuk a felragasztani valót a lábdobra, Lecsekkoltuk a molinót.
-Demó? -én
-úúú, bassza meg, azt csinálni kéne. -Csabi
-Ja, nem! Találtam! -Tomi
Így az, annak rendje és módja szerint, idő hiányában, valamint saját lustaságunknak köszönhetően elmaradt, de csak azért mert Gabi nem volt ott.Jó időben voltunk, így már sokkal hamarabb pakolhattunk le a pincébe. Igaz, hogy a közvetlen lejáró megadta magát, de körbe sem volt gázos. Főleg, hogy Gergő jött segíteni nekünk. -Ő egyébként az első road-ja a zenekarnak.- Szöszmöt, Cucc összedug, szól. JeAH! A molinó is fel lett maszekolva hátra. Oké, beállás. Cumó, ének belőve.



Majd megérkeztek HatásSzünet-ék. Pacsi. Cuccok fel, minden szuper. Gyors kitérő haza, már, ami engem illet...Visszaértem, jó sok ember. -Tomi, bazmeg! GECISOKAN vannak, vágod?! Szóval, így. HatásSzünet a húrokba csap, a buli jó, az emberek bealapozva, tánc, rokk, élet. Majd eljött a mi időnk is szép lassan. Emberekben és hangulatban nem volt hiány. Jöttek a dalok szép sorban és most homokszem sem került a gépezetbe. Húr nem szakadt és kontaktos sem lett semmi. Érezhető volt a közönség részéről is az energia. Pláne, amikor a mikrofon majdnem kicsapta a fogam, de ez belefér, ezért rock 'n roll a rock 'n roll, asszem. A végeredmény = (majdnem)Teltházas koncert, hatalmas élmény a zenekar számára, az összes indulás előtt megtalált demólemezt elosztogattuk és dícsérő szavak, ill. gratulációk sorozata. Azt mondják fejlődtünk. Mi ezt természetesen nem észleljük, de amikor már az 5. ember mondja, lehet, hogy tényleg így van.



Nagy élmény volt. Köszönjük a segítséget mindenkinek és hogy ott voltatok! Remélhetőleg hamarosan találkozunk! ROKKAÉLET!

Kapcsolódó cuccok:
ZENEPINCE - BESZÁMOLÓ
Galéria
Myspace fotóalbum

komment

süti beállítások módosítása