Boarder-X Riders Shop Gyöngyös

Aktuális koncertek

További FM oldalak

F(M)aceBook

FeltételesTUBE

Utolsó kommentek

Fényes ZipKomm

2010.02.26. 13:46 vigyori_

Talán még nem késő, ha írok egy kicsit a ZIPKOMM-ról. Tök pozitív csengése volt a dolognak, szóval autóba csücsültünk február 6-án és felbattyogtunk Budapestre.

Színvonalas beszélgetések zajlottak le a fülünk hallatára. Elég sok információval, tanáccsal gazdagodhatott a zenekar legénysége, melyeket igyekszünk is megfogadni a dinamikus előrehaladás érdekében. Negatívum, hogy volt egy-két olyan téma, melyet CSAK a pénz oldaláról közelítettek meg. Az embernek néha már olyan érzése volt, hogy a zene, ill. annak szeretete nem is számít. Ettől eltekintve nem volt hülyeség ellátogatni a rendezvényre. Estére már mindenki nagyon kajás volt, úgyhogy haladó európai módjára, amerikai mintára, behódolva a trendnek és a reklámnak a Meki felé vettük az irányt. 2bigmac és kóla kombó lecsúszott mindenkinek, aztán tűzés Gyöngyösre, hisz már vártak minket egy összevont BirthDay őrületre, mely Dénes (aka. Bőregér) barátunknál került megrendezésre.

Az este érdekesség mindenképp a FÉNY volt, melyet az előtt még senki nem fogyasztott. Egyszerű a recept: Szódásszifonba valamilyen (nem dzsimbó) Vodkát töltessz, majd belenyomsz 2 patront. A poharadba előzetesen kitöltött (tökmind1milyen) szörp-re rányomod és lehúzod az így kapott nedűt, amíg habzik. Úgy tűnt, hogy mindenkinek bevált a dolog. Szénsav+vodka kombó? Igen, hatásos, a 3. pohár után már mindenki vigyorgott, mint a tejbetök. Aztán valahogy könnyebben meg lehetett vitatni a nap nagy tanulságait. A pezsgő már lehet, hogy nem kellett volna...de hisz szülinap(om) volt, vagy mi a szösz. Aki esetleg legyőzhetetlen kényszert érezne kíváncsiság okából, hogy mik is hangoztak el a Gödör Klub-ban február 6-án, az a
ZipKomm oldalán megtekintheti teljes hosszában. Ez volt a reklám helye. Köszönöm szépen a megtisztelő figyelmet! :)

komment

süti beállítások módosítása